Пакет за Рожден Ден “Роботика и Програмиране”

В наличност Референция: 328
0.00 лв.
HappyBirthday.bg и MRT Robotics Bulgaria предоставят един нов свят за вашите малки и пораснали деца. Ако до сега  си измисляхме сами въображаеми игри и те бяха видими само за нас, сега  можем да превърнем нашето въображение в реалност.

HappyBirthday.bg и MRT Robotics Bulgaria предоставят един нов свят за вашите малки и пораснали деца. Ако до сега  си измисляхме сами въображаеми игри и те бяха видими само за нас, сега  можем да превърнем нашето въображение в реалност. С нашите игри дечицата ще се срещнат, видят, разберат и научат как да конструират робот, да го задвижат и да го кодират да изпълни мисия. Ще се научат да програмират игри, да работят в екип, да създават и ценят труда си. Ще се влюбят в математиката, ще развият абстрактно, логично и аналитично мислене. Технологиите ще бъдат пред тях всеки път. Но ние съчетаваме ролеви игри с програмиране, математика с решаване на ребуси, така, че децата ще бъдат активни участници в целия процес и динамично ще сменят местата на който учат. Английският език ще бъде допълнение от самосебе си…

Изключително подходящи игри в пакет за Рожден ден на деца от 4 до 17 години изпълнени за един или два часа. Възможно е да се проведе в наша зала, парти център или на Ваш терен.

За повече информация и запазване на час моля свържете се с нас на +359 878 33 99 20

Покажи повече Покажи по-малко

1. Доставката на Тортите се извършва от наш специализиран превоз за да се запази цялостта на Вашата Торта и е в размер на 10лв за територията на София-Град.

2. Доставката на украсата е индивидуална и зависи от размера и сложността на декора и локацията. Нашите колеги ще Ви информират за стойността на доставката в случаите, в които тя не е включена в цената на декора.

3. Доставката на подаръците е с куриерска фирма Еконт или Спиди и е според ценоразписа на съответната куриерска фирма.

Цената на доставката НЕ Е добавена автоматично в общата сума на поръчката!

1. Политиката за Връщане на изложените продукти в раздел "Подаръци" е индивидуална за различните категории продукти и е описана в текста  под самия продукт. 

2. Вашата Торта и Украса са индивидуални поръчки и се изработват в един единствен брой само и единствено за Вас.

3. При поръчка на Торта или Украса Вие правите АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ.

4. Вие имате право да отмените поръчката за Торта или Украса от 5 до 7 дни преди датата на доставка (преди да сме започнали изработката на Вашата торта). В противен случай авансовото плащане НЯМА да бъде възстановено, тъй като ние вече сме започнали Вашата индивидуална поръчка.

Благодарим за разбирането и коректността от Ваша страна.